DET HÄNDER I BRÅLANDA!

VI FINNS PÅ FACEBOOK

Besök vår facebooksida – Med ständiga uppdateringar och information om vad som händer i Brålandabygden.

TEMADAGAR 2021

Trots årets pandemi så vill vi ändå blicka framåt, och har som tidigare år planerat in Temadagar för 2021 – En temadag per månad.

JUL I BRÅLANDA

Årets Jul i Brålanda 2020 är inställt. Trötatomten, Jul i Brålanda, Brålanda Företagarförening, Lions Club Brålanda och andra som varje år jobbar med julmarknad och Tomtetåg önskar alla besökare välkomna första helgen i december 2021 för ännu en fantastisk Jul i Brålanda!

BRÅLANDA MOTORDAG – 8 maj 2021

Vår förhoppning är att vi kommande vår åter kan engagera oss i Brålanda Motordag. Sveriges häftigaste Pontiac Trans AM kanske då finns att beskåda – ägd av Magnus Larsson, Sikhall. (Ta i så fall med solglasögon – lacken är BLANK!)

 

 

ANNELIE ANDERSSON TILLDELAS TTELA:S INTEGRATIONSPRIS 2020

Företagaren Annelie Andersson driver Brålandabadet sedan många år och har tillsammans med sin personal lärt tusentals barn och vuxna att simma under de senaste åren. Bland annat elever från Tärnanskolan i Vänersborg. TTELA:s  motivering till Integrationspris 2020  löd:

“TTELA:s Integrationspris 2020 tilldelas Annelie Andersson, simlärare vid Brålandabadet, som med energi och positiv envishet på sin fritid lär nyanlända barn med bristande simkunskaper den livsviktiga färdigheten att kunna simma”.

-Detta är en bekräftelse för alla barn som kämpar varje dag, berättar Annelie Andersson om sitt pris till TTELA.

Se hela ttela:s inslag här: https://bit.ly/31RuMlk